The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It

Rating: ½☆☆☆
Verenigde Staten; 2010
Regisseur: Craig Moss
Schrijvers: Craig Moss, Brad Kaaya
Producent: Ash R. Shah
Cast: Bryan Callen, Noureen DeWulf, Mircea Monroe, Steven Sims, Austin Michael Scott, Neil Lewis

Ach, tja. Als je deze recensie leest weet je eigenlijk al of je geïnteresseerd bent in een film als deze. De zogeheten ‘spoof’-film kent positieve uitschieters, maar over het algemeen is het niveau niet heel hoog. De humor zou je zomaar kunnen liggen. In dat geval is The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It niet de allerslechtste in het genre, maar naar mijn idee is de titel één van de leukste aspecten aan de productie.

Toch even kort: de verhaallijnen van The 40-Year-Old-Virgin, Knocked Up, Forgetting Sarah Marshall en Superbad worden wat door elkaar gegooid. Andy (Bryan Callen) is de maagd. Zijn date Sarah Marshall (Mircea Monroe) wordt zwanger gemaakt door zijn goede vriend Blaqguy, die lijdt aan het Benjamin Button-syndroom. Love interest Kim (Noureen DeWulf) vertrekt naar Hawaii, waar Andy uiteindelijk ook moet belanden. In andere verhaallijnen volgen we Andy’s vrienden, Seth (als in Rogen), Jonah (als in Hill) en McAnalovin.

En die laatste naam vormt precies het probleem van veel dit soort films. De komedie zat al in Superbad, waar een karakter een vals identificatiebewijs regelde. Als naam voor op dit bewijs koos hij McLovin. Op zich grappig. Om vervolgens een grap over een grap te maken, vooral op deze manier, getuigt van luiheid en weinig humor. Hetzelfde geldt voor alle ‘grappen’ die te doen hebben met lichaamssappen. Veel van deze momenten zijn ook niet origineel. Ze zaten of in de leukere Scary Movie-films of in de slechtere (ja, echt) Date/Epic/Disaster Movie-films. het enige waar ik wel om kon lachen was een karakter dat zo nu en dan opduikt, maar verder niks met de film te maken heeft. En een glimlach voor de titel.

This entry was posted in #, 0,5 sterren, 2010, F and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It

  1. Pingback: 30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo | MyFilmReview.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>