Scrat’s Continental Crack-Up

Rating: ★★★☆
Verenigde Staten; 2010
Regisseur: Steve Martino
Schrijvers: Michael Berg, Mike Reiss
Producenten: Lori Forte
Cast: (stem van) Chris Wedge

De korte cartoons die de makers van Ice Age blijven produceren rondom Scrat (stem van Chris Wedge), het wezentje dat niks anders koestert dan zijn nootje en daarbij de hele wereld vernietigd, blijven vermaken. Dit keer echter draaien ze alles om, en creƫert hij de aarde zoals we die vandaag kennen. Je kan de filmpjes zien als reclamespeeltjes voor een nieuwe Ice Age-film (gepland voor 2012), maar wat is daarop tegen als ze op zich al leuk worden gevonden?

Weinig, of zelfs niks! De cartoons rondom dit karakter mogen wat mij betreft blijven komen. Scrat’s Continental Crack-Up is ietsje minder grappig dan voorgaande afleveringen, maar maakt dit goed door de inventiviteit die erin te vinden is. De animatie ziet er prachtig uit – zoals altijd – en het is alleen maar hopen dat de toekomstige lange speelfilm Ice Age: Continental Drift in elk opzicht ditzelfde niveau zal halen. Misschien kunnen we voor die tijd nog een korte Scrat-aflevering verwachten.

Koop op Amazon.co.uk – Ice Age 1-3 [DVD]
Koop op Amazon.co.uk – Ice Age 1-3 Collection [Blu-ray]

This entry was posted in 2010, 3 sterren, Korte films, S and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>