REFERENTIES

Wat zeggen de klanten?

ABN AMRO, Tom Schraauwen (Young Bankers)
“Op 15 januari 2015 hebben wij onze pubquiz laten verzorgen door Quizzet. We hebben ons niet druk hoeven te maken over de vragen, het nakijken, het geluid en de ondersteuning. Een heerlijk zorgeloze quiz waarbij we ons als organisatie bezig konden houden met het contact met onze leden. We konden zowaar af en toe ook lekker achterover leunen en toekijken hoe de twee quizmasters er een onvergetelijke avond van maakten. Er hebben bloed, zweet en getranen gevloeid. Niet bij ons, maar bij onze leden. De teams hebben gestreden tot en met de laatste vraag en dat is precies waar ik op hoopte. Deze houden we erin!”

Café Voortuin
“Al enkele jaren maakt Quizzet er elke maand in de Voortuin een feestje van. Gegarandeerd een volle tent met mensen die plezier hebben. Een absolute aanrader.”

Eetcafé Stathe
“Uitdagend, maar de lol staat voorop; één keer per maand organiseert Quizzet onze topquiz!”

Uitspanning Boslust, eigenaar R. Ranselaar
“Quizzet regelt al enkele jaren voor het personeelsfeestje van Uitspanning Boslust een popquiz. De strijd is altijd hevig en de winnaars lopen een jaar lang te glunderen. Dus ik zeg DOEN!”

FORUM, Nora Hammidi
“Wij hebben de quiz van Quizzet gebruikt tijdens een personeelsuitje. Een succes! De quiz zag er mooi uit en sloot aan bij de verschillende mensen in ons team. Tijdens de muziekronde kon iedereen een nummer meezingen. Bij de actualiteiten- en kennisvragen was het niveau uitdagend maar niet te moeilijk. Een goede sfeermaker dus!”

VV Switch
“Hartstikke bedankt voor de ontzettend leuke pubquiz, het was een groot succes! We hadden tien teams, zo’n 60 mensen, daarna sloten nog meer mensen aan op de dansvloer. Grootste opkomst op het najaarsfeest sinds jaren (en dat zeker mede door de pubquiz!). Bedankt voor de fijne samenwerking!”

Totta Research, M. Hensbergen
“Wij hebben Quizzet ingeschakeld om onze nieuwjaarsborrel een special boost te geven. Het was leuk om zelf de rondes te kunnen kiezen en éxtra leuk omdat het een Tottaquiz op maat is geworden! Het was een professionele quiz waarin een intellectuele uitdaging wordt gecombineerd met veel herkenning en plezier. De ideale invulling voor personeelsuitje en zeker voor herhaling vatbaar!”