Hans – Poar neem’n fc (28-08-2019)

Het team: Marlon, Rinze, Martijn, Reinier, Jasper, Minibas, Tom.

De uitslag: 4-2.

We begonnen zeer voortvarend met enkele grote kansen in de eerste 5 minuten, maar de keeper van Poar neem’n fc werd later niet voor niets tot man van de wedstrijd uitgeroepen. Toch was het Martijn op aangeven van Reinier die de score kon openen. Ondanks het overwicht van Hans werd het toch 1-1. Door het noodweer werd het spel op de velden kort stil gelegd en dit diende dan ook als rust.

In de tweede helft zette de tegenstander wat meer druk, wat ervoor zorgde dat we – als het lukte hier onderuit te voetballen – ook wat meer ruimte hadden. Uit een counter scoorde opnieuw Martijn op aangeven van Reinier. En opnieuw maakte de tegenstander gelijk na matig verdedigen.

Gelukkig verdedigde Poar ook niet super; een tegenstander speelde Minibas in de voeten die keurig de keeper uitspeelde en de 3-2 binnenschoot. Niet veel later bracht diezelfde keeper prachtig redding op een schot van alweer Minibas, maar Rinze kon de rebound binnen werken. Voor de scheidsrechter het teken om 10 minuten te vroeg af te fluiten, waarna we Ajax met 2-0 van Apoel Nicosia konden zien winnen.