Hans – Club Deportive de Madera (23-10-2019)

Het team: Megabas, Martijn, Reinier, Minibas, Frank, Anders, Kees, Rinze.

De uitslag: 6-1.

Na de vrijdag ervoor opnieuw een redelijk goede wedstrijd van Hans, al was de middelmatigheid van de tegenstander zeker nuttig.

De eerste helft kon keeper Reinier de 0 houden, een unicum in deze sport (6 vs. 6 voetbal). Omdat wij enkele prima kansen niet konden benutten gingen we dan ook rusten met 0-0.

De tweede helft mocht Anders het doel verdedigen en deed dat ook best verdienstelijk. Vrij snel in de tweede helft trok Rinze een gat en gaf Kees de bal aan Reinier die binnen punterde. Direct daarna kon Martijn op aangeven van Frank de 2-0 binnenschuiven. Van afstand besliste Reinier de wedstrijd (assist Martijn).

Al scoorde de tegenstander na een Reinier/Kees-miscommunicatie de 3-1, spannend werd het niet meer. Frank (assist Kees) en Megabas (assist Frank) brachten de stand op 5-1, waarna Reinier van vrij ver over keeper en onder de lat binnenschoot en zo de eindstand op 6-1 bepaalde en zijn “man of the match”-muntje binnensleepte. Je weet. Op naar de volgende.