Groupa 030 – Hans (29-01-2020)

Het team: Martijn, Reinier, Jasper, Megabas, Lisa, Gerrald, Abdel.

De uitslag: 3-3.

Tegen de slechtste tegenstander tot nu toe konden we – ondanks veertig kansen – niet winnen. We kwamen uiteraard met 1-0 achter (ons handelsmerk). Direct vanuit een intrap maakte Reinier gelijk en nog in de eerste helft liepen we uit naar 1-3 door goals van invaller Gerrald (assist Lisa) en opnieuw Reinier (assist Martijn) die zijn eerste poging nog op de paal zag belanden.

In de tweede helft creëerden we de eerste tien minuten minstens tien kansen, maar telkens lag de keeper in de weg. Bij de eerste kans van Groupa ging het wel direct mis: 2-3. Zo ging de gehele tweede helft verder, met kans op kans op kans voor ons. Tot een minuutje voor tijd. Toen scoorde Groupa de tweede kans die ze de tweede helft hadden, na een foute pass van ons door het midden. In de minuut die resteerde hadden we misschien wel de grootste kans van de tweede helft, maar helaas vloog de bal over: 3-3.