Hans – Utca’s warriors (05-02-2020)

Het team: Guido, Rinze, Reinier, Tom, Megabas, Anders, Lisa.

De uitslag: 3-0.

Met voor het eerst keeper Guido op goal werd ook direct voor het eerst (sinds deze website live is dan) de nul gehouden! Niet slecht.

De wedstrijd was verder rommelig. Zeker de eerste helft ook van onze kant, wat vooral zichtbaar was in foute passing. Toch scoorde Reinier (op aangeven van …) na matig keeperswerk en rondde Anders na een counter een voorzet van Tom goed af. De tegenstander miste enkele grote kansen.

In de tweede helft was het veldspel wat zorgvuldiger, maar waren we juist in de afronding wat onrustig. Toch scoorde Lisa op aangeven van Reinier beheerst de 3-0. De tegenstander raakte nog de paal, maar in gevaar was de overwinning nooit. Anders moest helaas het veld geblesseerd verlaten.