Hans – Vis in de net (15-01-2020)

Het team: Rinze, Martijn, Reinier, Megabas, Kees, Anders, Lisa.

De uitslag: 6-4.

Binnen een minuut stonden we 0-2 achter, onder meer door een klein slippertje van keeper Anders. Maar bijna even snel deden we wat terug door een goal van Rinze (assist Kees). Niet veel later stond Reinier oog in oog met de keeper, waarna een tikje breed op Lisa de 2-2 betekende. En nog in de eerste tien minuten kon Kees een voorzet van Lisa binnenkoppen. Ook de keeper van de tegenstander had een minder moment: een verkeerde diep bal van Martijn schiet onder zijn voet door en betekende de 4-2 (assist Reinier).

De tweede helft leek lange tijd een formaliteit – met vooral kansen voor ons – totdat uit het niets de 4-3 valt. Gelukkig doet daarna Rinze direct wat terug (assist Reinier) en ook na de 5-4 slaan we gelijk terug: Anders scoort op aangeven van Reinier en bepaalt de eindstand op 6-4.