Hans – Vis in de net (25-09-2019)

Het team: Marlon, Martijn, Reinier, Minibas, Tom, Anders, Kees, Rinze.

De uitslag: 6-7.

Vage wedstrijd. Hans is veel beter, maar vergeet de kansen af te maken. Toch staat het al snel 4-1 na goals van Tom (assist Reinier), Rinze (assist Reinier), Tom (assist Reinier) en weer Tom (ingeleverde bal tegenstander). Daarna verslappen we, toch vooral omdat er weinig meer aan is.

De tweede helft komt de tegenstander op 4-2 en is er nog steed weinig aan de hand. Maar dan maken we het nog wat bonter. Binnen vijf minuten scoort de tegenstander vier keer en staan we ineens met 4-6 achter. Dit geeft ons weer wat positieve energie. Tom scoort binnen een minuut nog twee keer (beide keren op aangeven van Minibas) en we liggen weer op koers. Op jacht naar de 7-6 vergeten we te verdedigen en krijgen we de 6-7 juist tegen. Volgende keer beter!