Houten 3 – Sterrenwijk 7 (13-09-2020)

3-6.

Makkelijke tegenstander werd moeilijker dan nodig verslagen.

Goals van Bas, Frank, Pieter, Reinier (2x) en […] en 3 onnodige tegengoals op ongelukkige momenten… dat vat de wedstrijd wel samen.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Sterrenwijk 7 – Kampong 20 (06-09-2020)

1-0.

Een niet heel sterke wedstrijd, al stonden we verdedigend ons mannetje. In de eerste helft hadden we twee grote mogelijkheden, maar was Kampong de bovenliggende partij. In de tweede helft ging het soms voetballend iets beter, maar creëerden we niks meer. Nadat Roland in buitenspelpositie gevloerd werd, kregen we een onverwachte penalty: 1-0 door Pieter. Die 1-0 trokken we met enige moeite over de eindstreep.

Voorwaarts 5 – Sterrenwijk 7 (30-08-2020)

5-1.

De eerste wedstrijd na een lange corona-pauze was niet eens zo slecht. 3-0 bij rust was wat geflatteerd en na rust hing 3-1 meer in de lucht dan 4-0, maar toch gebeurde dat laatste. En 5-0. En toen kopte een Voorwaarts-man ook nog eens een voorzet van Rinze in zijn eigen goal. Voor de eer…

Sterrenwijk 7 – BVV ’31 3 (09-02-2020)

1-4.

Dit was niet best. Maar Pieter scoorde na een assist van Paul.

Roda ’46 6 – Sterrenwijk 7 (02-02-2020)

3-1.

Tom kopt een voorzet van Jasper binnen. Helaas scoorde Roda toen nog twee keer.

Sterrenwijk 7 – Soest SO 7 (26-01-2020)

1-5.

Slechte wedstrijd. Een invaller (Daniël) gaf een goede pass op Paul en hij scoorde. Maar toen stonden we al met 0-5 achter.

Baarn sv 3 – Sterrenwijk 7 (19-01-2020)

3-3.

Goals van Paul (2x) en Pieter.

Soest SO 7 – Sterrenwijk 7 (15-12-2019)

4-3.

De laatste wedstrijd van deel 1 van het seizoen begon goed. Zorgvuldig veldspel resulteert dan ook al snel in de 1-0 van Paul, na een slimme lage corner van Koen. Zoals wel vaker krijgen we door verkeerd druk zetten kansen tegen: de eerste van Soest is direct de 1-1, ook omdat Jasper een handje helpt door in zijn eigen doel te schieten. In het vervolg van de eerste helft blijven we de bovenliggende – maar slordig spelende – partij, maar is het Soest dat 2-1 scoort.

Na rust herpakken we ons. De 2-2 komt van Tom na een echte Pieter-assist (per ongeluk dus) en de 2-3 door Frank is een rebound van een schot van Martijn. Ondanks dat we beter zijn, krijgen we het opnieuw voor elkaar om een doelpunt tegen te krijgen uit een counter (toegegeven, na een overduidelijke overtreding van Soest). Omdat de 3-3 tegen de verhouding in is, gaan we op zoek naar de 3-4. Dit resulteert in meerdere goede kansen, maar net als in de eerste helft laten we deze onbenut.

Nadat Minibas en Jasper elkaar verdedigend uitschakelen, scoort Soest 4-3 vlak voor het eindsignaal de 4-3. Zoals vaker dit seizoen een onterecht verloren partij, maar… scoren en verdedigen blijken nou eenmaal erg belangrijk in het voetbal.