Klapdeurmos – Hans (18-10-2019)

Het team: Megabas, Reinier, Minibas, Martijn, invaller Lisa, invaller Jennifer.

De uitslag: 6-3.

Voor de beker! De beste wedstrijd tot nu toe, ondanks een 6-3 verlies. Tot een minuut of vijf voor tijd stond het 2-2. Dat deden we zonder wissels en met twee vrouwen in de ploeg (waarvan één op goal), die – ondanks al hun kunde – fysiek toch vaak het onderspit moeten delven tegen de gemiddelde mannenploeg.

We begonnen wel wat matig en binnen drie minuten stonden we met 2-0 achter. maar daarna kregen we grip op de wedstrijd wat resulteerde in meerdere kansen. Minibas verwerkte de rebound op een schot van Reinier goed: 2-1. Meerdere goede mogelijkheden volgden, maar we hadden wellicht iets zelfzuchtiger moeten zijn.

De tweede helft vervolgden we zoals we de eerste eindigden: beter dan de tegenstander, maar veel halve kansen. Dit resulteerde gelukkig opnieuw in een goal van Minibas, die door Reinier vrij voor de keeper werd gezet. Ook ging de 2-3 voor ons meer in de lucht dan de 3-2, maar de vermoeidheid begon ook te tellen.

Uitgerekend na een man meer situatie voor ons die we net iets te slordig uitspeelden, scoorde Klapdeurmos uit de counter. Het verzet – met nog enkele minuten op de klok – was gebroken. Na de 3-2 liepen ze snel uit naar 6-2. In de slotminuut scoorde Minibas nog 6-3 na een dieptepass van Reinier.