Hans – ManChestHair United (18-09-2019)

Het team: Marlon, Martijn, Reinier, Jasper, Minibas, Tom, Frank.

De uitslag: 2-5.

Matig spel, maar toch nog veel beter. Zodra we sneller de bal rond laten gaan, wordt deze competitie echt een succes! Tegen waarschijnlijk de slechtste tegenstander kwamen we na een persoonlijke fout met 0-1 achter. Daarna hadden we in de eerste helft een kans of tien op de 1-1.

Direct na rust scoort Minibas – nadat een tegenstander de bal voor de voet van Frank weg tikt – terecht de 1-1, waarna het eigenlijk een kwestie van doordrukken is. Maar nog geen minuut later wordt bij een intrap van de tegenstander zeer matig meegelopen, waarna we opnieuw achterstaan: 1-2.

Vrij snel daarna maakt Tom op aangeven van Reinier de 2-2, waarna het eigenlijk alweer een kwestie van doordrukken is. Ondanks opnieuw tien kansen scoort de tegenstander, nadat een rare bal naar voren door ons verkeerd wordt ingeschat. In de drie resterende minuten proberen we nog te scoren, maar krijgen we er in counters zelf twee om de oren.