Auteursarchief: Reinier Verhoef

Houten 3 – Sterrenwijk 7 (13-09-2020)

3-6. Makkelijke tegenstander werd moeilijker dan nodig verslagen. Goals van Bas, Frank, Pieter, Reinier (2x) en […] en 3 onnodige tegengoals op ongelukkige momenten… dat vat de wedstrijd wel samen.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Sterrenwijk 7 – Kampong 20 (06-09-2020)

1-0. Een niet heel sterke wedstrijd, al stonden we verdedigend ons mannetje. In de eerste helft hadden we twee grote mogelijkheden, maar was Kampong de bovenliggende partij. In de tweede helft ging het soms voetballend iets beter, maar creëerden we … Lees verder

Voorwaarts 5 – Sterrenwijk 7 (30-08-2020)

5-1. De eerste wedstrijd na een lange corona-pauze was niet eens zo slecht. 3-0 bij rust was wat geflatteerd en na rust hing 3-1 meer in de lucht dan 4-0, maar toch gebeurde dat laatste. En 5-0. En toen kopte … Lees verder

Sterrenwijk 7 – BVV ’31 3 (09-02-2020)

1-4. Dit was niet best. Maar Pieter scoorde na een assist van Paul.

Roda ’46 6 – Sterrenwijk 7 (02-02-2020)

3-1. Tom kopt een voorzet van Jasper binnen. Helaas scoorde Roda toen nog twee keer.

Sterrenwijk 7 – Soest SO 7 (26-01-2020)

1-5. Slechte wedstrijd. Een invaller (Daniël) gaf een goede pass op Paul en hij scoorde. Maar toen stonden we al met 0-5 achter.

Baarn sv 3 – Sterrenwijk 7 (19-01-2020)

3-3. Goals van Paul (2x) en Pieter.

Soest SO 7 – Sterrenwijk 7 (15-12-2019)

4-3. De laatste wedstrijd van deel 1 van het seizoen begon goed. Zorgvuldig veldspel resulteert dan ook al snel in de 1-0 van Paul, na een slimme lage corner van Koen. Zoals wel vaker krijgen we door verkeerd druk zetten … Lees verder