Sterrenwijk 6 – Domstad Majella 2 (28-08-2016)

4-2.

We startten zeer voortvarend aan de wedstrijd. Het resultaat was Pieter die drie keer 1 op 1 kwam te staan. En dat dan weer zonder resultaat. Ondanks al dat gecreëer kwamen we door matig verdedigen uit een vrije trap 0-1 achter. Het werd nog erger. Een nieuwe vrije trap werd door de wind gegrepen en dat wat een voorzet had moeten zijn werd een doelpunt.

Na rust gingen we weer goed van start. Minibas zag ook zijn voorzet via een hoofd van de tegenstander het doel in waaien. Na een goede aanval over links, waar Joost Paul de diepte in stuurde, kon Reinier de bal simpel binnen tikken. Een minuut later scoorde Reinier opnieuw, dit keer vanaf de 16 meter en na een assist van invaller Frank. Diep in de tweede helft stuurde Joost Paul nog een keer diep op links. Met een beheerst lobje zette Paul de 4-2 op het scorebord. Hoppa!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.