Rivierwijkers 3 – Sterrenwijk 5 (17-09-2017)

4-4.

We begonnen niet heel sterk, al was de tegenstander ook niet bij machte om kansen te creëren. Toch scoorde Rivierwijkers uit een corner, nadat de tweede paal ongedekt bleek. Vrij snel na de 1-0 kon Reinier op aangeven van Bas het eerste doelpunt van het seizoen maken. 1-1. We kwamen iets beter in ons spel, maar helaas werd het na matig uitverdedigen toch 2-1. Niet veel later waren we opnieuw niet alert bij een corner en stond het zelfs 3-1. Rust.

De tweede helft ging op zich een stuk beter. Ondanks dat aardige begin werd opnieuw na slordig verdedigen de 4-1 simpel binnen gekopt. Gelukkig lieten we de kopjes niet hangen. Na een aanval door het midden probeerde Reinier het na een breedtepass van Pieter van een meter of 25. De bal viel binnenkant paal binnen. 4-2. Vrijwel direct daarna zette Kees een aanval op over rechts. Bas gaf de bal hard voor en Pieter kon van dichtbij bijna naast koppen: 4-3. We hadden de smaak te pakken. Bij de 4-4 draaiden Pieter en Bas de rollen om: Pieter stuurde Bas diep, waarna de bal beheerst werd binnen geschoten. In de slotminuut scoorde Bas nogmaals op aangeven van Pieter, maar helaas dacht de scheidsrechter dat het buitenspel was.