VVIJ 6 – Sterrenwijk 5 (17-12-2017)

1-4.

Degelijke pot keurig winnend afgesloten. De keeper van de tegenstander had briljante reddingen met zijn handen, maar was met zijn voeten dramatisch. Een schot van Minibas (soort van assist van Martijn) van een meter of 25 was zelfs aan te nemen, maar vloog langs de benen van de keeper: 0-1. Een steekbal van Kees op Pieter werd beheerst afgemaakt: 0-2. De kansen stapelden zich op, maar de keeper herpakte zich behoorlijk sterk met reddingen op al-bijna-als-goal-getelde schoten van Pieter en Kees. Toch kon invaller Niels nog in de eerste helft de 3-0 binnenkoppen, na een voorzet van Reinier.

In de tweede helft lieten we VVIJ even terugkomen in de wedstrijd (1-3), maar Tom stelde orde op zaken na een voorzet van Paul: 1-4.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.