VSC 5 – Sterrenwijk 5 (04-02-2018)

3-5.

Tegen de nummer twee speelden we een uitstekende wedstrijd, waarin de tegenstander vier kansen omzette in drie doelpunten.

We kwamen verdiend op voorsprong na een prima vrije trap van Paul. Ondanks meerdere kansen voor ons scoorde VSC uit het niets 1-1. Nog voor rust maakte Bas beheerst de 1-2, nadat Tom de bal goed doorkopte.

Na de rust waren we opnieuw de bovenliggende partij. Minibas had alweer een tijdje niet gescoord, dus besloot opnieuw zijn eigen doel onder vuur te nemen: 2-2. Bijna direct na de aftrap scoorde Tom op aangeven van Bas en leken we de wedstrijd uit te kunnen spelen. Matig dekken zorgde ervoor dat een voorzet ons strafschopgebied kon bereiken, die – nadat deze vanaf de achterlijn netjes werd teruggelegd – simpel werd binnengeschoten. Even leek de energie aan onze kant wat weg, maar nadat Bas de bal van Reinier afpakte, schoot hij hem uit de stuit hard over keeper de hoek van het doel in. Het verzet van VSC was weg. Na een goede voorzet van Joost maakte Tom ook nog de 3-5.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.