Sterrenwijk 5 – Voorwaarts 6 (18-03-2018)

3-3.

Onze slechtste wedstrijd van het seizoen leverde weer eens puntverlies op. Geen pass kwam aan. Niet onterecht stonden we al snel met 2-0 achter. Na de 1-2 van Tom ging het even beter, maar na geklungel in de verdediging stond het nog voor rust 1-3.

De tweede helft was niet veel beter, al hadden we veel meer balbezit dan de tegenstander. Kees maakte net als een week eerder een doelpunt uit een corner: 2-3.

De laatste seconde brak aan en gelegenheidsscheidsrechter Niels liet een voorzet van Martijn nog even gaan, voordat hij zou affluiten. Via het hoofd van Tom kwam de bal bij Paul, die echt in de allerlaatste fractie van een seconde de 3-3 maakte. Op een zich verdiend, maar slecht was het zeker.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.