SCH ’44 4 – Sterrenwijk 5 (27-05-2018)

2-6.

Eigenlijk hadden we met 0-30 moeten winnen, maar… het liep anders. We gingen rusten met 0-5, wat dus 0-15 had moeten zijn. Het eerste doelpunt viel na precies 17 seconden. Invaller Eric pakte de bal direct na de aftrap af van de tegenstander en liet deze bal voor de voeten van Bas belanden, Die schoot vervolgens keurig raak. Ongeveer een minuut later stond het 0-2, opnieuw door Bas. Invaller Rens en invaller Eric zette de aanval keurig op. Na tien minuten stond het 0-3. Op aangeven van Anders was het dit keer invaller Eric die kon scoren. Helaas moest hij niet veel later het veld geblesseerd verlaten, na een stevige charge van een verdediger. Een tweede domper: ook invaller Rens moest het veld verlaten na een grove overtreding. De daaropvolgende penalty – onze eerste dit seizoen in de allerlaatste wedstrijd – werd daarna wel door Pieter binnen geschoten. Pieter scoorde ook de 0-5.

De tweede helft bleven we de kansen aaneen rijgen. Achtereenvolgens misten Kees, Bas, Reinier, Pieter, invaller Chris, Pieter, invaller Rens (die het nog even probeerde), Pieter, Pieter, Pieter, Pieter, Pieter, Pieter, Pieter, Pieter, Pieter, Pieter, Pieter, Pieter en Pieter grote bijna niet te missen kansen. Intussen scoorde SCH wel de 1-5. Gelukkig kon Pieter in een leeg goal na goed voorbereidend werk van Bas nog wel zijn hattrick-goal maken (tweede hattrick op rij), waarna SCH nog een keer scoorde.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.