Sterrenwijk 4 – HDS 4 (07-10-2018)

4-1.

We begonnen sterk aan de wedstrijd, met enkele halve kansen als gevolg. De 1-0 was een vrij briljant afstandschot van Anders vol in de winkelhaak. Niet veel later werd Bas door Reinier weggestuurd, waarna hij rustig afrondde. Ondanks kans op meer bleef het 2-0 tot aan de rust.

In de eerste helft zette de tegenstander hun enigszins harde spel door, maar gelukkig lieten we ons daar dit keer niet door imponeren. Opnieuw Anders schoot de bal daarom maar weer in de kruising: 3-0. Niet veel later kon na een goede pass van Martijn ook Reinier van buiten de zestien aanleggen: 4-0. Op zich speelden we de wedstrijd daarna redelijk netjes uit, vooral met het idee om de enkeltjes heel te houden. Uit een corner maakte HDS nog wel de 4-1, maar echt spannend werd het nooit.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.