Sterrenwijk 4 – FC Driebergen 2 (11-11-2018)

3-3.

Zeer onnodig gelijkspel. De eerste zestig minuten zijn we heer en meester. Een voorzet van Jasper wordt door Reinier enigszins gelukkig afgerond: 1-0. Niet veel later geeft Frank een steekbal op Jasper, die zijn man voorbij gaat en met links op doel schiet. Via de keeper en een tegenstander belandt de bal in het doel, waardoor we zonder veel zorgen met 2-0 gaan rusten.

Na rust beginnen we weer prima. Een indraaiende voorzet van Bas landt op het hoofd van Pieter, die de uitkomende doelman verschalkt. Vlak daarna gaat het helemaal mis. Wellicht omdat de wissels niet helemaal lekker uitpakken, scoort Driebergen na een dekkingsfout bij hun eerste kans gelijk de 3-1. Niet veel later wordt een onnodig weggegeven vrije trap onderkant lat binnen getrapt: 3-2. En binnen het kwartier maken ze na zeer matig verdedigen ook de 3-3. Er staat dan nog een klein kwartier op de klok.

Vreemd genoeg kunnen we na de 3-3 wel weer het voetbal van de eerste zestig minuten laten zien en creëren we meer dan genoeg kansen op de 4-3. Helaas blijft scoren een zwak punt van ons en sluiten we de wedstrijd onverdiend af met een gelijkspel.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.