Sterrenwijk 4 – Hoogland 7 (05-05-2019)

4-3.

De goede wedstrijd begon helaas wel weer met een 2-0 achterstand na domme fouten. Toch herpakten we ons en kwamen we in de loop van de eerste helft veel beter in ons spel, met een duidelijk overwicht. Zo nu en dan speelden we de tegenstander zelfs helemaal weg, waar het alleen aan de eindpass ontbrak.

De tweede helft zetten we dit door. Een voorzet van Rinze werd door Pieter goed ingegleden: 1-2. niet veel later maakt Pieter uit een corner van Bas ook de 2-2. na opnieuw geklungel achterin scoort Hoogland zeer tegen de verhouding de 2-3. Gelukkig laten we ons niet uit het veld slaan en blijven voetballen. Enigszins gelukkig maakt Paul van afstand de 3-3. Vrij snel daarna krijgt de aanvoerder van Hoogland terecht een domme gele kaart, wat vooral heel veel ruimte op het middenveld gaf. Een counter via Pieter wordt door Frank beheerst afgemaakt: 4-3.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.