Sterrenwijk 4 – Roda ’46 6 (26-05-2019)

4-1.

Zoals zo vaak na de winterstop kwamen we door persoonlijke fouten op een 0-1 achterstand. Extra frustrerend, aangezien dit na zo’n twintig minuten de eerste bal was die ze in onze zestien kregen. Gelukkig deed Paul direct uit de aftrap wat terug. Op aangeven van Rinze schoot hij met buitenkant rechts beheerst binnen. Ondanks deze 1-1 ruststand was het duidelijk dat we deze wedstrijd eigenlijk niet konden verliezen.

Na rust gingen we prima verder, met vooral bijna-kansen. Nadat Pieter in de zestien bruut werd neer getrapt, mocht keeper Marlon voor zijn eerste Sterrenwijk-doelpunt aanleggen. Oog in oog met de keeper van Roda faalde hij niet.

In het slotkwartier kon ook Jasper, na een steekbal van Kees, zijn doelpuntje meepikken. Pieter kreeg tegen het einde van de wedstrijd de bal op een presenteerblaadje van Joost en ook hij faalde niet. Eindstand: 4-1.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.