Houten 5 – Sterrenwijk 7 (15-09-2019)

5-5.

Een van de meest bizarre wedstrijden die we met Sterrenwijk hebben gespeeld. Een flink veldoverwicht resulteerde vrij snel in een terecht 0-1 (Bas op aangeven van Tom), 0-2 (lucky Piet op aangeven van Bas) en 0-3 (Tom op aangeven van Piet).

Daarna ging het even mis (zelfs tot 2-3), maar leek er niks aan de hand. De tegenstander was immers zo slecht… Voor rust scoorden we de 2-4 nog (opnieuw Tom op aangeven van Piet), waardoor we met een gerust gevoel de kleedkamer in gingen.

Na rust zette we het creëren van kansen door, wat na meerdere keer de paal te hebben geraakt resulteerde in de 2-5 van Roland (assist Reinier) – zijn eerste goal in minstens twee jaar. Daar was iedereen zo blij mee, dat we in het laatste half uur van de wedstrijd vergaten te voetballen. Foute keuze na foute keuze zorgde vreemd genoeg nog steeds voor veel (onbenutte) kansen, maar na elk onnodig balverlies lag het volledige open.

Houten scoorde na wat persoonlijke foutjes de 3-5 en 4-5 en vlak voor tijd na een overduidelijke (door de scheidsrechter toegegeven) handsbal ook nog de 5-5. Ellende, maar wat hebben we veel geleerd!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.