Sporting 70 4 – Sterrenwijk 6 (01-05-2016)

3-4.

Superslordig begin zorgt voor de 1-0 voor Sporting. Na een kwartier kwamen we beter in de wedstrijd. Na wat gemiste kansjes zorgde Paul na een goede actie van Roland met een puntertje voor de 1-1. Ondanks dat we beter in de wedstrijd zaten bleef het 1-1 tot de rust.

Direct na rust mocht Sporting aanleggen voor een vrije trap. Ondanks matig inschieten, bracht Kees met zijn rug de stand keurig op 2-1. Opnieuw kwamen we weer beter in de wedstrijd. Na een voorzet van Kees resulteerde dat in de 2-2 van Reinier.

Spanning alom.

Na doorkoppen van Reinier frommelt Roland zich op allerlei manieren langs de verdediging en schiet beheerst de 2-3 binnen. Niet veel later mag Bas aanleggen voor een hoekschop. Tegen alle verwachtingen in schiet Pieter de bal van 40 centimeter voor de lijn via tegenstander en de paal over de lijn. Gelukkig kent de scheidsrechter het doelpunt terecht toe.

Na de 2-4 besloot Sporting opportunistisch te spelen. Een paar minuten voor tijd resulteerde dat in de 3-4. Meerdere hachelijke momenten voor ons goal en een paar hartkloppingen later bleek de winst in de zak. Hoi.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.