VSC 7 – Sterrenwijk 6 (08-05-2016)

1-3.

Op deze zomerse lentedag mochten wij aantreden tegen directe concurrent – voor de vijfde plaats – VSC. Binnen 1 minuut werden Jeroen en Martijn bevangen door de hitte; 1-0 voor VSC. Gelukkig herpakten we ons enigszins. Reinier stuurt Paul diep: beheerst maakt hij de 1-1.

Na een goede counter via Joost en Kees kan Reinier zelfs de 1-2 binnenschieten. Verdiend. Gelukkig mist VSC enkele kansjes, waardoor we rusten met deze voorsprong.

Na rust gebeuren er allerlei dubieuze dingen. Joost krijgt terecht geel en mag 10 minuten aan de kant gaan staan. Rinze ontsnapt in die periode aan een penalty tegen, maar verder hebben we deze 10 minuten redelijk onder controle. Sterker nog, Pieter scooort op per ongeluk aangeven van Roland de 1-3. De échte voorbereiding is van Paul.

Op het moment dat Joost het veld weer mag betreden, krijgt Jasper ineens geel. De scheids – het laatste actieve lid van de NSDAP – vindt dat hij tijd rekt; een bijzondere beslissing. Met iets meer kunst- en vliegwerk dan die eerste 10 minuten – Paul had niet door dat Jasper van het veld was – overleven we opnieuw deze man-minder-situatie.

Professioneel slepen we de 1-3 overwinning over de eindstreep en staan we tijdelijk op de keurige vijfde plaats.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.