Sterrenwijk 6 – Oranje-Wit 2 (02-10-2016)

2-4.

De eerste 60 minuten waren de beste Sterrenwijk-minuten van dit seizoen. En dat resulteerde in de 1-0. Reinier verlengde de bal op Rinze, die via een verdediger de bal in de kruising schoot. Bijna direct kregen we na enkele scheidsrechterlijke dwalingen de 1-1 tegen. Niet veel later volgde de 1-2. Nog voor rust scoorde Anders uit een corner – kort aangeraakt door Paul – zijn eerste Sterrenwijk-doeplunt. Inmiddels waren we duidelijk de boveniggende partij.

Dat bleven we het eerste kwartier van de tweede helft ook. Anders raakte helaas de paal, waarna onze conditie langzaam de tol begon te eisen. Kees veroorzaakte een penalty tegen: 2-3. Ons verzet was toen helaas gebroken, waardoor zij nog een vierde treffer konden maken. Al met al een goede partij.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.