APWC 3 – Sterrenwijk 6 (09-10-2016)

6-2.

De eerste helft was dramatisch. De scheidsrechter was niet al te best en wij trokken ons dat te veel aan, waardoor we totaal niet in de wedstrijd zaten. Na de 1-0 tegen scoorde Kees de 1-1-, maar die werd onterecht afgekeurd. Laat in de eerste helt scoorde APWC na buitenspel wel de 2-0; de scheids negeerde het vlagsignaal van Dirk. Die was zo ontevreden dat hij in zak en as plaatsnam in dug-out, wat bijna resulteerde in nog een buitenspeldoelpunt. Gelukkig bleef dat doelpunt uit. We gingen de rust in met een 2-0 achterstand tegen deze matige tegenstander.

De tweede helft was beter, al begon die dramatisch met de 3-0 van afstand. Na een corner van Koen kopte Paul de 3-1 binnen en even was er hoop. Helaas volgde bijna direct de 4-1. De rest van de tweede helft waren we de bovenliggende partij, wat resulteerde in missers van Paul en Reinier en een kopgoal van Pieter (voorzet Joost). Zij scoorden nog twee keer van afstand (vier keer totaal). Zo kwam de 6-2 als eindstand op het scorebord. Thuis horen we deze wedstrijd gewoon met vier doelpunten verschil te winnen…

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.