Sterrenwijk 6 – Hoogland 6 (06-11-2016)

3-2.

De eerste helft was – samen met die tegen Oranje Wit – de beste van het seizoen. Opnieuw lieten we tegen een prima tegenstander zien, dat we best aardig kunnen ballen. We lieten enkele mogelijkheden onbenut – al werd een doelpunt van Reinier ook onterecht afgekeurd – maar kwamen wel verdiend op voorsprong. Een lange bal van Joost werd door Reinier gepromoveerd tot doelpunt. Verder in de eerste helft en direct na rust hielden we dit sterke spel vast.

Toch ging het mis. Helaas was de eerste kans voor Hoogland direct een goal. Ook de tweede kans vloog erin. De wedstrijd leek uit onze handen te glippen. Toch toonden we karakter en kwamen sterk terug. Na een overtreding op Reinier besloot Joost de bal snel te nemen, waardoor Pieter geheel vrij kon inkoppen. Niet veel later nam Koen een korte corner met Jasper. Na een kaats bracht Koen de bal hoog in en opnieuw kon Pieter vrij inkoppen. Dit keer had hij de rebound nodig om de 3-2 op het scorebord te zetten. Met nog één minuut te gaan was het even met elf man verdedigen, maar de overwinning bleek een feit. Anders pakte in de allerlaatste seconde nog een terechte gele kaart wegens natrappen: kratje voor het team!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.