Sterrenwijk 6 – KVVA 4 (13-11-2016)

5-3.

We begonnen zeer matig aan deze wedstrijd, waarvan we wisten dat hij gewonnen moest worden. Met vier invallers was het de eerste minuten vooral erg onwennig, wat al snel in een 0-2 achterstand resulteerde. Binnen een minuut na die 0-2 kon Baskeep na een schot van Reinier de 1-2 binnen tikken. Nog in de eerste helft werd het 2-2. Reinier speelde zich vrij en oog in oog met de keeper gaf hij een balletje breed waardoor opnieuw Bas kon scoren.

Inmiddels waren we de bovenliggende partij, al bleef KVVA grote kans krijgen. Zo ook in de tweede helft. Na een verdedigingsfout werd het zelfs 2-3. In de tien minuten daarna had dit makkelijk tot 2-5 kunnen oplopen, maar het geluk was aan onze zijde. Na een goede aanval over rechts werd Rinze in de zestien gevloerd: penalty. Jasper schoot onberispelijk binnen. Waar de tegenstander het vooral van lange ballen moest hebben, kwamen wij er voetballend steeds weer redelijk uit. Dat resulteerde in de 4-3 door opnieuw Bas (hattrick!), na een goede pass van Joost. KVVA speelde daarna alles of niets. Dat gaf veel ruimte. Invaller Martijn, familielid van de hattrick-man, stuurde Reinier diep die gelukkig niet faalde. De prima eindstand – ondanks onnodige doelpunten tegen – van 5-3 stond zodoende op het scorebord.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.