Hoogland 6 – Sterrenwijk 6 (12-03-2017)

1-5.

Na wat ongelukkige wedstrijd is Tom aan het scoren geslagen!

De eerste 25 minuten gingen redelijk gelijk op, maar toch stonden we al met 0-3 voor. Tom kopte raak na een voorzet van Rinze, Anders lepelde de bal over de keeper na een strakke pass van Tom en Jeroen schoof beheerst binnen na een voorzet van Reinier. Na die 0-3 leek Hoogland het wat op te geven en nog in de eerste helft schoot opnieuw Tom beheerst de 0-4 binnen.

De tweede helft leek gespeeld, tot Hoogland redelijk uit het niets de 1-4 maakte. De minuten daarna waren van onze kant te chaotisch en de tegenstander rook bloed. Dat kregen ze ook toen Martijn onderuit werd gebeukt. Hij werd door een lieftallige Hooglandse dame afgevoerd naar het ziekenhuis om zich te laten hechten. Daar aangekomen bleek het mee te vallen en moest hij ‘gelijmd’ worden.

Na het uitvallen van Martijn kregen we weer wat meer controle over de wedstrijd – vast zonder verband met elkaar – en dat resulteerde in wat kleine kansen. Nadat Tom zijn man omspeelde en in kansrijke positie werd gevloerd, mocht de tegenstander na een rode kaart met tien man verder spelen. Dat resulteerde in nog wat kansjes en uiteindelijk in de 1-5 van Tom op aangeven van Pieter. De wedstrijd werd vervolgens rustig en zeer professioneel uitgespeeld.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.