Sterrenwijk 6 – APWC 3 (19-03-2017)

3-4.

Amai.

De eerste helft ging prima. We creëerden aardig wat kansen. Na een paar missers was het Bas die een lange bal van Martijn volgde en rustig over de keeper heen schoot. Een volgende kans resulteerde in een corner. Deze werd door Bas genomen en door Koen over de lijn gewerkt. En niet veel later herhaalde de eerste goal zich: Martijn stuurde Bas die en die schoot opnieuw over de keeper heen. 3-0 en niks aan het handje, zo dachten we. Helaas scoorde APWC nog voor rust de 3-1 met een mooi schot van afstand.

De tweede helft gaf een totaal ander beeld. De wind bleek belangrijker dan gedacht en we kwamen er niet meer uit. Na een onnodig weggegeven vrije trap kon een APWC’er geheel vrij binnen koppen: 3-2. Daarna volgde van onze kant een iets stabielere periode, maar een keihard schot van een meter of 40 knalde onderkant lat binnen: 3-3. Vlak voor tijd scoorde APWC de winnende, eigenlijk zoals Bas ook in de eerste helft twee keer scoorde. Een diepe, niet per se zo bedoelde bal op een spits die vrij op de keeper kon doorlopen: 3-4.