Sterrenwijk 6 – Roda 46 8 (02-04-2017)

6-0.

Met Anders opnieuw op de goal en Tim in het veld, begonnen we de wedstrijd voortvarend. Ondanks aardig wat mogelijkheden duurde het toch tot de 35e minuut voordat Reinier raak kon schieten na een goede voorzet van Kees. Het verzet – als je het dat al kon noemen – van Roda was direct gebroken. Nog voor rust scoorde Joost van een meter of 35 de 2-0, een tegenspeler in eigen goal (assist: Bas) de 3-0 en Bas uit een vrije trap de 4-0.

Na rust zette Roda even aan, maar nadat Reinier (kopassist van Jeroen) de 5-0 maakte was ook die storm gaan liggen. Niet veel later stuurde Reinier Bas diep, waarna hij keurig de eindstand op het bord zette. In slotfase waren er genoeg grote kansen voor 7-0 en verder, maar hier bleef het bij. Prima pot. Op naar de volgende.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.