Oranje-Wit 2 – Sterrenwijk 6 (26-03-2017)

5-2.

Tegen de kampioen van dit seizoen – hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen weet niemand – deden we het best aardig. Achterin begonnen we helaas wat matig, waardoor we binnen enkele minuten tegen een 1-0 achterstand aankeken. Direct na de 1-1 van Tom, nadat Rinze niet zelfzuchtig was, waren we nog steeds niet wakker: 2-1. Daarna ging het beter. Na een bal van Joost werd Tom in de zestien onderuit getrokken; de penalty benutte hij zelf. Tegen het eind van de eerste helft veroorzaakte de verder goed spelende “keeper Tim” helaas ook een penalty tegen. Gelegenheidskeeper Anders koos de goede hoek, maar de 3-2 stond op het scorebord. Rust.

De tweede helft begonnen we niet onaardig, en kansen op 3-3 kwamen er ook. Helaas scoorde Oranje-Wit halverwege de tweede helft na een afgeslagen voorzet de 4-2, wat het einde van de kansen betekende. In de laatste seconde werd de 5-2 nog gemaakt, door de spits die ook verantwoordelijk was voor de 1-0, 2-1 en penalty tegen. En dat ondanks zijn 150 mee te tillen kilogrammen…

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.