Sterrenwijk 5 – MSV ’19 4 (05-11-2017)

4-3.

Met misschien wat geluk omdat de tegenstander de avond ervoor een feestje had, speelden we op de eerste tien minuten na een goede pot. Het Sterrenwijk van weleer was even zichtbaar: binnen 3 minuten stonden we 0-1 achter. Daarna herpakten we ons en kwamen we steeds beter in de wedstrijd. Dat resulteert in de 1-1 van Anders, na een handsbal en voorzet van Reinier. Het tweede deel van de eerste helft bleven we de bovenliggende partij, maar de kansen werden helaas niet benut. Enig minpunt: de schouder van Rinze vloog uit de kom, waardoor hij uitviel en pas diep in de tweede helft als spits kon terugkeren.

In de tweede helft gingen we verder zoals we de eerste waren geëindigd. Vrij goed. Extra zuur dat Reinier de bal na opnieuw hands in eigen doel werkte. Na ons opnieuw herpakt te hebben was het invaller Eric die opnieuw het net vond. Hij rondde een diepe bal van gelegenheidsrechtsback Baskeep beheerst af. Dit keer konden we wel doordrukken. Na een goede aanval over rechts kon Piet een voorzet van Paul terugleggen op Reinier, die met links raak schoot: 3-2. Na enkele grote gemiste kansen was het Paul die uit een bijzondere scrimmage de 4-2 binnen kopte. MSV leek het opgegeven te hebben, maar in de laatste minuut maakten ze 4-3 waardoor het nog even spannend werd. Uiteindelijk een gewoon een knappe overwinning en met stip naar de vijfde plek in de competitie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.