Sterrenwijk 5 – PCV 4 (12-11-2017)

1-4.

Tegen de koploper begonnen we met precies 11 man vrij sterk. De eerste twintig minuten waren voor ons en het was wachten op de 1-0. Helaas viel invaller Frank toen geblesseerd uit, waardoor we met 10 kwamen te staan. Tot overmaat van ramp raakte ook invaller Tim geblesseerd. Aan de vinger… niet heel prettig voor een keeper. Na overleg met de tegenstander konden we deze helft tien minuten te vroeg stoppen, om na de rust tien minuten langer te spelen. Wonder boven wonder: 0-0.

Helaas ging het in de tweede helft mis. Een steekbal van PVC zorgde voor hun eerste grote kans en dat was direct de 0-1. Vlak na de goal zorgde een nieuwe invaller ervoor dat we weer met elf man konden spelen. Pieter kreeg een goede kans op de 1-1, maar besloot vol de modder in te duiken terwijl hij ook gewoon de bal in het doel had kunnen schieten. Helaas, direct na dat hilarische akkefietje scoorde PVC de 0-2. We leken de kluts aardig kwijt. Enigszins verrassend kwamen we terug tot 1-2 na een scrimmage die uiteindelijk vanaf de doellijn door Jeroen werd binnengetikt. We drongen aan, maar kregen door onrustig verdedigen de 1-3 om onze oren. De wedstrijd was toen gespeeld. In de slotminuut scoorde PVC nog 1-4.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.