Kampong 21 – Sterrenwijk 4 (02-12-2018)

2-3.

Tot vandaag was it de slechtste wedstrijd van het seizoen, waarin misschien twintig minuten een voldoende kregen. Gelukkig scoorden we drie keer in die twintig minuten (hoewel, één was eigenlijk daarbuiten) en scoorde de tegenstander slechts twee keer in de hele wedstrijd.

In de goede eerste tien minuten kwamen we niet tot scoren. Daarna zakten we ver weg en leken we vooral conditioneel het onderspit te delven. Enigszins gelukkig kwamen we aan het einde van de eerste helft op 1-0 door Tom na een assist van Koen.

De tweede helft begonnen we opnieuw prima. Kees en Pieter hadden moeten scoren, maar helaas was het Kampong dat na een degelijke counter de 1-1 maakte. In deze periode raakten we geen bal meer. Na stom balverlies en defensief geblunder maakte de nummer laatst van de ranglijst zelfs de 2-1. Gelukkig zorgde dit ervoor dat we eindelijk weer in ons spel kwamen. Direct na de 2-1 scoorde Koen 2-2 nadat de keeper een schot van Minibas niet helemaal lekker pareerde. We gingen door en opnieuw zette Minibas een aanval op: zijn diepe bal op Jasper – randje buitenspel – werd beheerst door Jasper afgespeeld op de vrijstaande Anders die zo zorgvuldig kon binnen tikken.

De voorsprong was daarna gelukkig niet heel moeilijk vast te houden, waardoor we door het oog van de naald kropen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.