Sterrenwijk 4 – Voorwaarts 5 (09-12-2018)

1-1.

Deze week was hett nog slechter dan de vorige week, tot dan toe de slechtste wedstrijd van het seizoen. Waar we eerder vijftien zwakke minuten per wedstrijd hadden, lijken we de laatste weken meer moeten bouwen op maximaal vijftien goede minuten.

Aanvankelijk leek er niet veel aan de hand. We speelden niet super, maar waren in balbezit over de grond voetballend duidelijk beter. In kansen resulteerde dat niet echt. Sterker nog, door fouten van onze kant had Voorwaarts de mogelijkheden. Gelukkig kwamen we uit het niets op 1-0. Paul speelde de bal goed door, waarna Tom zijn man slim weg zette en de 1-0 maakte. Toch nekten rare fouten ons weer. Nota bene een vrije trap van onze kant leidde de 1-1 in. Nadat Voorwaarts de bal simpel verwerkte, bleek Minibas enigszins brak te zijn en verprutste de bal twee keer. De tweede keer was dodelijk, aangezien hij hem tegen Jasper aanschoot waardoor de Voorwaarts-spits vrij kon binnen schieten.

In de tweede helft probeerden we met inzet nog wat te forceren, maar zat het er nooit echt in. 1-1 was ondanks het verschil op de ranglijst een terechte uitslag.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.