Kampong 18 – Sterrenwijk 4 (10-02-2019)

3-3.

Op het moment van deze wedstrijd leek dit een pot om het kampioenschap; Kampong 18 en Sterrenwijk waren 5 en 7 punten los van de concurrentie.

De eerste helft ging gelijk op. Geen hoogstaand voetbal. Wel strijd. De scheidsrechter die Kampong leverde kenden we van het 7 vs. 7 voetbal en dat legde ons geen windeieren. We kregen een pingel waardoor Pieter ons op 1-0 zette. Helaas kwam Kampong vrijwel direct terug. In de slotfase van de eerste helft werd een voorzet van Rinze in het eigen doel van Kampong gewerkt waardoor we met een 1-2 voorsprong gingen rusten.

Begin tweede helft waren we het een kwartier helemaal kwijt, waardoor Kampong twee keer kon scoren. Langzamerhand kregen we de overhand, al leidde dat niet echt tot kansen. In de slotfase hielp scheidsrechter Johan ons opnieuw en kon Pieter weer een penalty binnenschieten. 3-3 was al met al een terechte uitslag.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.