Hooglanderveen 5 – Sterrenwijk 7 (03-11-2019)

2-2.

Redelijke wedstrijd, waar vooral in de tweede helft de scheidsrechter zijn stempel er nogal op wilt drukken…

Vrij vlot in de eerste helft komen we met 0-1 voor. Pieters kopbal wordt door de keeper gepareerd, maar Kees schiet attent de rebound binnen. Niet veel later is het alweer 1-1. Een te makkelijk toegestane voorzet wordt door de Hooglanderveen-spits goed binnengekopt. In het restant van de helft heeft Hooganderveen iets meer balbezit, maar de kansen – voornamelijk uit corners – zijn voor ons. Tenminste, op tien minuten na; Kees pakt opnieuw een gele kaart en mag zijn zonden langs de kant van het veld overdenken.

In de tweede helft is dat beeld eigenlijk hetzelfde. Enkele gevaarlijke corners en individuele acties van Tom leveren helaas geen doelpunt op. Aan de andere kant scoort Hooglanderveen de enige “kans” van de tweede helft. Keeper Anders heeft de bal op meerdere momenten vast, maar de scheidsrechter – die in de gehele tweede helft slechts één vrije trap aan ons heeft gegeven – vindt dat het uit de handen schieten binnen de regels valt en keurt de 2-1 goed. Ondanks deze onrechtvaardigheid – geel voor Tom wegens protesteren blijft gelukkig achterwege – persen we er een slotoffensief uit. Uit een van de door Bas genomen corners, kopt Reinier de 2-2 binnen en gaan we met een enigszins tevreden gevoel van het veld.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.