BVV ’31 3 – Sterrenwijk 7 (10-11-2019)

4-3.

De eerste twintig minuten speelden we BVV helemaal zoek. Dat resulteerde in de terechte 0-1 (Kees, na een afgeslagen voorzet van Jasper), maar het had richting de 0-3 moeten gaan. De scheidsrechter hielp ook niet meer: een goal van Reinier werd onterecht afgekeurd. De eerste de beste kans die BVV kreeg, was direct raak. In het vervolg had Paul een penalty moeten krijgen, maar in plaats daarvan kreeg BVV er een in de laatste minuut van de eerste helft na domme overtreding van Kees: 2-1.

In de tweede helft waren de meeste kansen voor ons, maar hun snelle aanvaller stootte twee keer door de verdediging heen waardoor we 4-1 achter kwamen. De kansen bleven ook daarna gewoon voor ons. Na enkele goede kansen gemist te hebben, kon Tom uit een scrimmage eindelijk de 4-2 scoren. Vervolgens was het uit een corner van Bas opnieuw Kees die raak schoot en zo de laatste spannende minuten inleidde. De kans op 4-4 lag op een aantal voeten en met name op het hoofd van Tom. Helaas wilde de bal er niet voor een vierde keer in, waardoor er helaas weer verloren werd.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.