Sterrenwijk 7 – Baarn sv 3 (24-11-2019)

2-1.

De eerste twintig minuten hebben we genoeg mogelijkheden – of vooral situaties waar we mogelijkheden van moeten maken. Resultaat in deze periode is wel de 1-0 voorsprong. Een voorzet van Anders wordt door Pieter in de voeten van Tom gekopt, die vervolgens beheerst binnen schiet. De eerste helft levert nog wat halve kansjes op en om precies te zijn geen enkele kans tegen.

Zoals wel vaker dit seizoen lijkt het de tweede helft allemaal wat minder. Na een misverstand tussen Rinze en keeper Bas gaat het zelfs mis: 1-1. Omdat dit feitelijk de eerste kans van Baarn was, is er niet echt paniek. Toch komen de kansen moeizamer. Het is uiteindelijk opnieuw Anders – na een mooi opgezette aanval – die de beslissende voorzet geeft. Pieter kopt voor een leeg goal tegen zijn hand, waarna de bal in het doel verdwijnt.

In de slotfase dringt Baarn aan en hebben ze meerdere goede kansen op de 2-2. Het geluk is dit keer aan onze zijde. Toegegeven, ook Pieter mist nog enkele niet te missen kansen. De 2-1 overwinning is uiteindelijk moeizaam, maar verdiend.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.