Sterrenwijk 7 – KVVA 2 (17-11-2019)

5-3.

Sterke wedstrijd tegen de koploper. Al vroeg in de wedstrijd maakt Roland een steekbal van Reinier beheerst af. Niet veel later wordt een goede voorzet (met links) van Koen netjes binnen gekopt door Pieter. Enigszins uit het niets – ook omdat de schutter de bal volledig verkeerd raakt, waardoor gelegenheidskeeper Anders op het verkeerde been staat – scoort KVVA de 2-1. Van deze klap herstellen we goed en niet veel later krijgen we terecht een penalty, die door Pieter helaas onbenut gelaten wordt. Toch komen we voor rust nog op 3-1 door Tom (na een mooie voorzet van Joost) en 4-1 van Pieter, nadat hij samen met Tom de KVVA-verdediging de bal ontfutselt.

De eerste vijftien minuten van de tweede helft gaat KVVA er vol voor. Daardoor moet Minibas een keer te veel de noodrem trekken en mag tien minuten langs het veld gaan staan na een gele kaart. Ook met tien houden we stand, maar vlak na het moment dat we weer met elf staan scoort KVVA. De storm was toen al enigszins gaan liggen. Toch houdt KVVA hoop en spelen wij enigszins angstig, dus het is des te prettiger dat Tom na een goede actie (en een prachtige ingooi van Koen) de 5-2 binnen schiet. De wedstrijd voelt gewonnen, ondanks de terecht tegen gekregen penalty (duw Minibas) die in de laatste minuut voor 5-3 zorgt. Een zeer belangrijke overwinning.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.