Kampong 19 – Sterrenwijk 6 (27-11-2016)

2-1.

Tegen het team van invallers Niels, Marcel en Diederick speelden we een alleraardigste eerste helft. Ondanks enkele gemiste grotere kansen, kwamen we door een zwabbervoorzet van Bas op 0-1 voorsprong. De assisterende inworp kwam van Rinze. Ook daarna had Sterrenwijk het beste van het spel en de kansen op 2 en 3-0 waren zeker aanwezig.

De tweede helft begon zoals de eerste was geëindigd. Maar hoe langer we niet scoorden, hoe onzekerder het allemaal werd. Halverwege de tweede helft scoorde Kampong na slecht uitverdedigen bij een corner de 1-1. In de laatste twintig minuten hing de 2-1 meer in de lucht dan de 1-2. Daarna kwam er goed nieuws en slecht nieuws. Het goede nieuws was dat Jasper keihard tegen het been van Niels schopte, die gelukkig pijn had. Het slechte nieuws was dat dit verder best onnodig was en het een penalty voor Kampong opleverde. 2-1 bleek de eindstand.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.